Festlokal

Mat & dryck ska avnjutas och är en stor del av ett bröllop, det ska vara gott och trevligt under tiden som tal samt hyllningar ska hållas för brudparet.


Bröllopspaket
När det kommer till val av festlokal finns det två vanliga alternativ, det ena är att man bokar ett färdigt bröllopspaket där mycket ingår. Champagne, tilltugg, trerättersmiddag, vin, kaffe, avec, tårta o.s.v. Väljer man att göra det så finns det en del valmöjligheter, provsmakning av meny och dryck ska bokas in. Det här valet kan vara mest kostnadseffektivt, men man behöver kanske se till att det finns mer dryck både till mat som till bar. Även dekorationer, blommor och trycksaker tillkommer, man måste komma ihåg att räkna på totalen när man tittar på sådana här lösningar.


Gör-det-själv
Det andra alternativet är att man fixar allt själv, allt från bokning till mat och dryck. Man får stå för mat och dryck, och då måste man välja cateringföretag samt även planera vad för dryck som ska köpas. Vill man ha en personlig känsla över det hela kan man laga delar av bröllopsmiddagen själv, något man kan göra själv eller välja att involvera gästerna.

» Till Checklista « – » Till Mat & Dryck « – » Till Planering «


Annonser

Kategorier