Skönhet


Perfekt hy inför den stora dagen, vårda din hud! Här är bra  knep för en strålande look på din stora dag.

Rengöring är A & O
Rengöring är ett måste för ansiktets välbefinnande. Så detta ska du alltid vara noggrann med, oavsett om du ska gifta dig eller inte. Tänk dock på att precis när huden är rengjord så är den också som mest sårbar. Därför är det så oerhört viktigt med återfuktning. Det finns flertalet bra och vårdande produkter för just detta ändamål. Tala med en hudvårds terapeut så får du bäst hjälp att hitta rätt hudcremes serie som passar din hud.

Foundation, – viktigt att välja rätt
Utgå från vilken hudtyp du har. Är den fet, torr eller blandad? Sen väljer du en mer eller mindre täckande foundation i en ton så nära din egen hudton som möjligt. Idag finns det i huvudsak två olika typer av foundation. En i puderform och en i flytande form.  Vid applicering av dem båda ska du tänka på att fortsätta appliceringen en bit ner på halsen så att övergången blir så snygg och jämn som möjligt.

Puder & rouge alltid i väskan
Fixera basen med ett transparent puder som du borstar på med en stor pensel. Pudret kan komma väl till pass för blanka pannor när det är dags för fotografering och porträttbilder. Rougen appliceras högt på kindbenet.


 

 

Annonser

Kategorier