Svensexa


Bästa tipsen för en perfekt svensexa – Ska du planera en svensexa i år?

Bröllopskartan ger dig bästa tips för en lyckad och rolig svensexa som brugummen sent kommer att glömma.

Boka datum
Det bästa tipset när det kommer till att planera en svensexa är att börja med brudgummen. Vad gillar han, vad skulle han helst vilja göra och vad passar honom?  Se till att få ihop ett datum omgående – det kan vara svårare än ni tror att planera in så att så många som möjligt kan vara med. Kom ihåg att kontakta partnern också, så respektive vet när svensexan ska äga rum.

Budget
Hur mycket pengar ska man lägga på svensexan? Börja med att kolla runt vad alla skulle kunna tänka sig att betala. Kom ihåg att skramla ihop lite extra pengar till transport, dryck och andra oförutsedda utgifter på själva dagen, istället för att en enskild person ska behöva göra utlägg. Det är inte heller kul om många måste hoppa av för att möhippan blir för dyr.

Vilka ska man bjuda på en svensexa? Åsikterna går isär – vissa vill bjuda alla manliga gäster under en viss ålder och andra vill bara ha sina närmsta vänner närvarande. Kolla med bruden eller brudgummen och se om ni kan få ett önskemål på gästlista.

Kidnappningen är ett måste
Kidnappningen är ett måste på svensexan, det bara är så. Planera kidnappningen i lång tid i förväg och se till att det blir en riktig överraskning. Ha kontakt med bruden så hon vet vad som ska hända – ibland kan hon till och med själv vara inblandad.

Föreviga möhippan
Att föreviga svensexan är ett måste, se till att fota mycket så att brudgummen har roliga minnen att se tillbaka på sen.

Gör en film till bröllopet
Om det passar sig att visa en filmsnutt från svensexan på bröllopet – se till att någon filmar sekvenser under dagen och klipp ihop till en film som ni kan visa upp sen. Be brudens vänner att göra samma sak på möhippan, det kan vara ett kul minne att spara!

Ha kul ända till slutet
Svensexan kommer med största sannolikhet bli en ganska intensiv dag, men häng med så länge brudgummen vill fortsätta. Det är hans dag, och då vill han förmodligen inte stå själv på slutet utan sina bästa vänner omkring sig.

« Tillbaka


Annonser

Kategorier