Ta vara på det viktigaste av allt


Att gifta sig är ett lätt beslut när det känns sådär riktigt rätt, men att planera ett bröllop är inte lätt. Det krävs tålamod och framförallt planering, planering och så lite mer planering, något som kan kännas överväldigande.

När man tror att man har koll på allt så dyker det nästan garanterat upp något, för att undvika det måste man vara väldigt noggrann.

Som sagt var så är det mycket att tänka på, men det viktigaste över huvudtaget är att inte glömma bort varandra, för det är trots allt på grund av Er kärlek till varandra som det stundande bröllopet ska hållas. Det är lätt att glömma bort det längs vägen.

En bra sak att göra under resan fram till den stora dagen är att ta sig tid för ”bröllopskvällar”, stunder då man tillsammans enbart ägnar sig åt planeringen tillsammans. Självklart kommer det uppstå stunder då det uppstår tjafs, för det är ett krävande jobb att få till ett bröllop och det är inte alltid som man är på även om den andre är det. Det är tusen detaljer som ska avgöras och när man inte riktigt är med så kan det kännas som en brant uppförsbacke, det är där och då som man ska finnas för varandra för att visa att det kommande bröllopet betyder allt.

Varför inte tappa upp ett varmt bad, strö ut rosor och fyll på med doftande oljor. Ta fram levande ljus och ett par glas vin för att tillsammans sjunka ner i badet och tillsammans avnjuta en stund utan bröllopsbestyr!

Eller helt enkelt överraska partnern med en mysstund i soffan för att ladda om batterierna, det behöver inte vara mycket så länge det handlar om just Er!

Kontentan av det hela är att Ni måste ha kul på vägen, det är Er dag Ni planerar, det är Ni som är det viktigaste!

« Tillbaka


 

Annonser

Kategorier