Bröllopets förberedelser är i full gång och för Meghan Markle är det den viktigaste dagen i hennes liv


Bröllopets förberedelser är i full gång och för Meghan Markle är det den viktigaste dagen i hennes liv, nu avslöjar Prins Harrys blivande fru sin skönhets hemlighet till US-Weeklys läsare: Det är Bio-Botox-gelen Biotulin från Tyskland.

Biotulin rekommenderades till henne personligen av hennes blivande svägerska Kate Middleton. Även Michelle Obama, Madonna, Drottning Letizia av Spanien och Leonardo Dicaprio använder Biotulin som ett biologiskt alternativ till Botox. 

Men vad exakt är Biotulin? Den aktiva substansen i Biotulin är i sin effekt jämförbar med en botulinumtoxin-behandling, men mycket mindre komplicerad att använda, eftersom den appliceras direkt på huden och inte injiceras.

Kråksparkar, rynkor i pannan, bekymmersrynkor mellan ögonbrynen och skrattrynkor jämnas synbart ut. Effektivitetsstudier bevisar detta uttalande.

En av de viktigaste komponenterna i Biotulin är Spilanthol, ett lokalbedövningsmedel som utvunnits från extrakt av växten Acmella Oleracea (parakrasse). Det minskar muskelsammandragningar och ansiktsdragen slappnar av. Små rynkor, särskilt runt ögonen och mellan ögonbrynen, löses upp.

För mer information om Biotulin besök: www.biotulin.com

Annonser

Kategorier

%d bloggare gillar detta: