Höstbröllop


Höstbröllop
Hösten har så mycket att erbjuda alla typer av bröllop, stora som små, storslagna som enkla. Bli inspirerad av naturens alla rika färger och arbeta med dem i ert färgschema. Tänk eldiga röda, glödande apelsiner och olika nyanser av guld och gult. Eftersom det är skördetid kommer er meny att blir ännu mer minnesvärd.

Hösttema
Om ni inte är alltför angelägna att göra ert bröllop väldigt höstligt, kan ni ha ett klassiskt bröllop med inslag av hösten. Ett sätt att säga att hösten är ert tema är att välja brudtärnans klänning i söt rosa med plommonfärgade detaljer och band. Guld är också en färg som passar de flesta. Ett annat sätt att få med hösten är i bröllopsbuketten.  

Fotografering är ett måste
Tänk på vilka underbara foton det blir på er mot höstens alla färger och vackra löv på marken. Höstens väderlek med regn och dimma kan även ge fotot en trolsk stämning. 

Den röda tråden i höstens färger
Hösten är skördetid, så varför inte låta detta vara inspirationen för ert tema. Dekorera med bär och kvistar och erbjud era gäster att kasta torkade blad istället för konfetti. Ett charmigt, billigt och biologiskt nedbrytningsbart sätt.

Höstens blommor
Det finns gott om höstblommor att välja mellan. Gerbera, dahlior, rosor, solrosor och orkidéer är bara ett litet urval av blommor som erbjuds under denna årstid. Varför inte välja en krans med höstens vackra blommor att dekorera lokalen med.


 

 

 

Annonser

Kategorier

%d bloggare gillar detta: